Kristali za otroke | 7 kristalov | Kristaloterapija

Kristal.10 kristalov za doma.Kaj je kristaloterapija.Lara Mirnik.Wellness Bela Vilinka.Terapija s kristali.Čakre kristali.

7kristalovzaotrokewellnessbelavilinkabogdetoxlaramirnik

AMETIST

Ametist je pomirjujoč kristal, ki otrokom resnično lahko pomaga bolje spati in prepreči nočne more. Pogosto je priljubljen pri otrocih zaradi svoje vijolične barve. Kristal lahko postavite pod blazino ali ob posteljo in pripravite “Čarobni sprej” za mlajše otroke. Preprosto napolnite steklenico z vodo in nekaj kapljicami eteričnega olja sivke ter vanjo dodajte tudi kristal ametista. To razpršite po sobi, ko gredo spat.

MESEČEV KAMEN

Mesečev kamen je res dober za otroke, ki se soočajo s čustvenimi težavami ali so hiperaktivni. Vaš otrok lahko kristal preprosto drži ali si ga podrgne po čelu – ugotovili boste, da bo kristal instinktivno uporabil tam, kjer ga potrebuje.

ROZA KREMEN

Roza kremen je zagotovo kamen, ki bi ga moral imeti vsak otrok. Ima tako nežno, ljubečo energijo, da pomaga otrokom premagati bolečino in pomiriti njihova čustva. Prav tako je dovolj nežen, da ga lahko otroci dlje časa nosijo v zapestnicah, kot obesek ali v žepu.

TIGROVO OKO

Tigrovo oko je odličen ozemljitveni kamen, ki sanjarije pripelje nazaj v resničnost in v sedanji trenutek. Je tudi odličen kamen za pomoč otrokom pri samozavesti in lahko spodbuja tudi pogum. Tigrovo oko lahko nosijo v žepu, a priporočam, da ga ne nosijo ves čas – pomembno je tudi sanjarjenje!

ZELENI AVENTURIN

Zeleni aventurin je znan kot kamen sreče, zato bi bil kot nalašč za otroke, ki opravljajo teste ali izpite ali potrebujejo spodbudo. Je tudi kamen vodenja in je zato odličen za sramežljive otroke in pomaga vsem otrokom pokazati svoje vodstvene lastnosti.

SODALIT

Ta globoko modri kamen je odličen pomirjevalnik in lahko pomaga otrokom pri jasnejšem razmišljanju. To je koristen kamen za vsakega učenca ki ga lahko nese v šolo ali ga postavi tam, kjer opravlja domačo nalogo, da mu bo pomagal pri osredotočanju. 

KAMENA STRELA

Kamena strela je najmočnejši kristal in je res obvezen za vsako zbirko. Deluje kot večnamenski zdravilec in je zato lahko koristen v številnih situacijah. Otroke ta kristal še posebej privlači in lahko v njegovi strukturi pogosto opazijo majhne mavrice.

PRIDRUŽI SE MI

pinterest-wellness-bela-vilinka wellness-center-bela-vilinka-youtube-lara-mirnik wellness-center-bela-vilinka-instagram-lara-mirnik wellness-center-bela-vilinka-facebook-lara-mirnik