Kristal | 10 kristalov za doma | Kaj je kristaloterapija

Kristal.10 kristalov za doma.Kaj je kristaloterapija.Lara Mirnik.Wellness Bela Vilinka.Terapija s kristali.Čakre kristali.

kaj_je_kristaloterapija_lara_mirnik_belavilinka

KAJ JE TERAPIJA S KRISTALI?

Energetska terapija s kristali pomeni uravnati svojo auro, svoje čakre in svoje celostno stanje, s pomočjo kristalov. Vsak kristal ima unikatno vibracijo in se ga uporablja za različne namene in različne dele telesa ter različna psihična stanja. 

KAKO UPORABIŠ KRISTAL?

Kristali imajo nežno vendar izmerljivo “vibracijo” ali elektromagnetno polje, kot ga ima vsaka stvar, tudi tvoje telo. Kristal lahko uporabiš tako, da si ga položiš na telo ali da ga nosiš kot nakit ali ga držiš v roki ali ga postaviš v svoj delovni/spalni ali drugi prostor. 

KAKO KRISTAL DELUJE?

Kristal oddaja svojo unikatno vibracijo. Ko izpostaviš interkacijo z njim, potlej pride do izmenjave vibracij. Kristal veže na sebe tvojo negativno vibracijo in ti da svojo pozitivno. Če pogosto delaš s kristali in ga uporabljaš za meditacijo, določene dele telesa in lajšanja psihičnih stanj, potlej je zelo pomembno, da kristal tudi redno neguješ.

KAJ POMENI REDNA NEGA?

Pomeni, da poskrbiš za kristal očistiš tiste negativne energije, ki jo je vezal na sebe od tebe v neposrednem kontaktu ali pa v posrednem. Vsak mesec je tako potrebno kristal negovati s primernim načinom čiščenja in potej tudi polnjenjem nove energije.

KAKO SI LAHKO POMAGAM SAM-A?

Pomembno je, da prvo dobro poznaš svoje težave. Vzameš si list papirja in na levi strani napišeš vse svoje fizične in psihične ter duševne težave, ki bi jih rada rešil-a. Na drugi strani pa napišeš kristale, ki so primerni za reševanje teh stanj. Za začetek lahko prejmeš e-knjigo 10-ih kristalov za domačo uporabo, ki imajo točne opise s težavami, ki jih rešujejo.  

PRIDRUŽI SE MI

pinterest-wellness-bela-vilinka wellness-center-bela-vilinka-youtube-lara-mirnik wellness-center-bela-vilinka-instagram-lara-mirnik wellness-center-bela-vilinka-facebook-lara-mirnik