Kako, kdaj in kje se je pričela

NAŠA ZGODBA?

Bilo je junija leta 2016, ko sem podpisala kupoprodajno pogodbo, v roke dobila ključe od hiše in objela bivšo lastnico. Tega dne ne bom nikoli pozabila. Bil je to uspešen in radosten dan. S bivšim zaročencem sva se pripeljala do najine hiše, stopila iz avta in meditativno hodila okoli hiše. Ko sva stopila v hišo se je čas vstavil. Pogledala sva se in se objela. V srcih sva čutila najin dom, najin poslovni projekt, najino družino. 

Lotila sva se celostno obsežne obnove hiše znotraj in nekaj tudi vzunaj. Čas je kar tekel. Zastavljeni roki se so podaljševali, količina živcev pa vedno skrajševala. Vsako delo je bilo povezano. Če si hotel narediti novo keramiko si moral prej narediti nov vodovod. Ogromno sva prenovila, ogromno vložila energije, časa, ljubezni, planiranja, financ. Hiša je kot mali otrok, ki pravi “še,še”. Hvaležna sva bila tudi za pomoč njegovih in mojih staršev. Vsak je prispeval na svoj najbolši način in zmogljivost. 

 

 

prevzem ključev

prevzem ključev

prevzem ključev

pogled iz mansardnega balkona

Kdaj se je porodila

ideja o Wellness centru?

Ko sem odhajala iz svojega rojstnega kraja Ljubljana proti Štajerski je bil cilj zelo jasen in oba sva si zelo želela živeti v hiši, kajti oba sva odrasla v hiši in blokovsko življenje nikoli ni bilo za naju. Preveč hrupa, preveč ljudi in pogrešala sva svojo zemljo. 

Pri 32-ih sem spremenila svojo poklicno pot. Za seboj sem pustila svoje drage otroke, ki sem jim posvetila 11 let svojega življenja v vrtcu, taborih, rojstnih dnevih in obšolskih dejavnostih. Vse te storitve sem vodila in organizirala za otroke starosti med 9 mesecev do 12 let. Nabrala sem si široko paleto izkušenj z otroci. Poleg pedagoške formalne izobrazbe sem si pridobila Montessori diplomo za 3 do 6 let. Bila sem ena prvih v Sloveniji, ki je vodila tematske Lamami rojstne dneve in se vozila po celi Sloveniji in še za mejo, da bi razveselila moje male gusarje, princeske, kavbojce in indijance. Kreirala sem si lepo zakladnico spominov in izkušenj, a začutila sem, da želim v življenju doseči še druge cilje in si zadati nove izzive. 

Vpisala sem se na višješolski program na Dobi, smer Velnes in diplomirala z povprečno oceno 9,25. Moje šolanje je potekalo nemoteno, ko sva 1 leto iskala pravo hišo, saj sem študirala online. Čutila sem, da me vodi višja sila nekam tja kamor pripadam. Pot na Štajersko, študij in po 10-ih hišah, ki so propadle se je prikazala izza obličja Moja hiša. Vse se je sestavilo. Z lastnico sva se takoj ujeli in sva ostali v kontaktih. Hiša je bila čudovita in je imela super energijo in v njej sem čutila, da bom lahko v prihodnosti realizirala svoje detox programe, ki sem jih sestavljala v glavi in srcu.

Hiša se je strinjala, da v mansardnem delu, s svojim vhodom, na 100kv zaživi Bio Wellness Detox Center Bela Vilinka. Prostor ponuja 3 spalnice, 1 kopalnico, 1 wc, osrednji prostor s kuhinjo in prečudovit pogled na našo parcelo in sosednje vrtičke. Spalnice so dobile imena: zelena vrtnica, rumena sončnica, vijola tulipan. V polkletnem prostoru, s svojim vhodom, je zaživela terapijska soba s kopalnico in savno. 

 

Zelena Vrtnica

Zelena Vrtnica

Zelena Vrtnica

KUHINJA

Kje se nahaja Bio Wellness Detox center Bela Vilinka?

V Radencih

Vodena sem bila v ta prečudovit, turistični kraj z naravnim izvirom vode. Brala sem kar nekaj o geomantiji in našla podatek, da se kopiči zemeljska energija pri izvirih voda. Sem senzitivna oseba in zaznavam energijo. V parku, ki je oddaljen od našega wellnessa približno 2 km se nahaja PRVI ZDRAVILNI vrelec. Skoraj vsak dan zahajam tja in opravim svoj ritual ljubezni. Oddam negativno energijo in se napolnem s novo vitalo energijo in potem molim za mir, ljubezen, razumevanje, resnico in luč za celoten planet Zemlja. 

Voda je čista pri vrelcih in jo je moč brezplačno napolniti v svoje steklenice za seboj. Iz mojega rednega zahajanja tja je nastal tudi wellness pohod okoli vrelcev za naše stranke. 

ZDRAVILNI IZVIR RADENCI

ZDRAVILNI IZVIR RADENCI

ZDRAVILNI IZVIR RADENCI

objemanje dreves

Ali veste, da je:

Delo na osebni rasti, čustveni inteligenci in osebni življenjski nalogi neprekinjen proces, ki je obarvan tako s temnimi in svetlimi platmi in osmišlja svet vsakega zavednega človeka.