Menstruacija | 5 znakov nezdrave maternice

Menstruacija je del vsake ženske na tem planetu. Ovulacija je na sredini cikla in predstavlja čas, ko smo najbolj zemeljske. Menstruacija pa predstavlja čas, ko smo najbolj duhovne. 

Vsak mesec imamo periodo, zato ker se maternica čisti. Maternica to dela naravno in lahko bi rekli, da ne potrebuje dodatne pomoči. Naštela ti bom 5 točk, kjer maternica ne deluje optimalno. Če boš pri sebi zasledila katero od teh 5 točk, potem ti bom Parna Yoni Savna pomagala pri uravnovešanju. 

TE SO: 

  1. BOLEČINE

Pri porodu se maternica krči, ker želi spraviti iz sebe otroka. Če imamo bolečine pri periodi, kar pomeni, da se tudi maternica krči, ker želi spraviti iz sebe kri. Lahko je posušena kri, ki je ostala na steni maternice. Ta kri je ponavadi rjave ali črne barve. Lahko se pojavi pred periodo in po periodi. Druga stvar so krvni strdki. Te če so zelo veliki, ne morejo skozi maternični vrat in to lahko zelo boli. To je znak hladne maternice. Pomagaj si s termoforjem. 

2. RJAVA KRI ALI ČRNA KRI

Stara kri, ki je oksidirala. Če jo dobimo pred novo periodo, pomeni, da se prejšnji cikel maternicac ni dovolj ščistila. Če jo dobimo po periodi, pomeni, da se naša maternica ni dobro ščistila zdaj. To je velik problem za vse ženske v rodnem obodbju, ki želijo zanositi. Parni yoni stol je potrebno uporabljati v tem primeru, pred in po periodi. Parna yoni savna bo s paro vzpodbudila maternico, da izloči tisto, kar ni, pa bi morala.

3. KRVNI STRDKI

Razlog za njih je slaba cirkulacija in hladna maternica. Ponavadi gredo krvni strdki skupaj s bolečinami, ni pa nujno. Potrebno se je redno gibati čez celoten mesec in jesti zdravo prehrano. Parno yoni savno je potrebno uporabiti pred in po menstruaciji. Če imaš močne strdke potem je potrebno uporabljati parno yoni savno celoten mesec. 

4. POPORODNI KRČI

Če so krči močni po porodu še nekaj dni in tedne pomeni, da maternica ne more izločiti tistega kar želi. 

5. ZELO MOČNA MENSTRUACIJA

Velika izguba krvi. Telo se brani na 2 načina. Prvi je ta, da povzroča bolečine, zato da bi izločilo tisto kar ne potrebuje. Drugi pa obilne menstruacije. Primer: Ko imam umazane roke stopim do umivalnika in odprem pipo in si perem roke pod vodo. Toliko časa dokler si jih ne operem. Maternica tudi izloča več krvi, kot je potrebno, zato da bi tisto kar se je zataknilo in česar ne rabi v telesu, izločila. 

PREJMI PDF. MENSTRUACIJA, PARNA YONI SAVNA

Če se želite naučiti več kaj Parna Yoni Savna je, kako jo lahko same uporabljate si pošljite na svoj email naslov brezplačno e-knjigo o Parni yoni savni: https://page.co/pQe4 

Naslednji korak pri prebiranju o menstruaciji je: Kdaj je normalno, da nimam periode?

Če imaš vprašanje v zvezi s menstruacijo in parno yoni savno, se nikar ne boj vprašati. Tukaj sem, da pomagam. Prav tako te vabim, da napišeš svoje dolgoletne izkušnje ali težave s katerimi se trenutno soočaš. O moji 9-letni poti neplodnosti si lahko prebereš v mojem osebnem wellness bloga.