Mediji o nas | Wellness center Bela Vilinka | Lara Mirnik

INTERVJU NA ODDAJI VITA -ŽIVLJENJE JE LEPO

Intervju s novinarko Mihaelo Žilavec. Govorili sva o nas ženskah, naši maternici in ženskem ciklu. 🥰 Mišljeno je bilo, da govoriva nekje 10 min, potlej se je zavleklo na 40 min. 😁 Ob koncu sem Mihaeli podarila kristalni nakit za njeno prijaznost, dobro voljo in priliko.💗 V slogi, nas žensk, je naša moč in ljubezen.

#laramirnik #naravnanega #mihaelazilavec #oddajavita #belavilinka #osebnarast

INTERVJU V FB SKUPINI JOGA S JASMINO

Intervju v Facebook skupini “Joga z Jasmino”, je potekal na temo Naravna ženska nega s Jasmino Pecoler. Jasmina je pripravila nekaj vprašanj, ker je želela povezati jogo s naravno nego ženske. Jaz sem se v Jasmini družbi čisto sprostila in podala nekaj mnenj še o ciklu in odnosu s moškim.  😁 Prvič, da sem javno spregovorila še o moških, za katere menim, da bi jih morale bolj osvestiti in obvestiti o našem ciklu, da bi lažje razumeli in potlej tudi lažje razumeli vse naše obraze in zakaj prihaja do konstantnih sprememb v njenem odnosu do njega.  😉 Z Jasmino sva se zelo ujeli in postali prijateljici ter se skupaj odločili, da kreirava nov online tečaj, kjer sva združili jogo in celostno, naravno, žensko nego. 💖

#laramirnik #jasminapecoler #joga #naravnazenskanega #wellness 

Vedno smo za OSVEŠČANJE in SODELOVANJE

INTERVJU, PODCAST, TV, RADIO

Kontaktiraj nas na naš email; info@belavilinka.com ali gsm: 068-19-89-82 ali preko Fb: Lara Mirnik.  V trgovini Bela Vilinka brezplačno prejmeš v pdf obliki 3 dokumente: Teme za intervju; Wellness katalog 2022 in predstavitev wellness Bela Vilinka.