Kristali | 5 kristalov s pomočjo katerih se osredotočiš nase | Kamena strela

Kristali. 5 kristalov s pomočjo katerih se osredotočite nase. Osebna rast. Osebni kristal. Kristali nakup. Kamena strela. Ametist.

Čeprav je novo leto v njenem jedru čas, da rastemo in se razvijamo na pozitiven način, je lahko tudi pretirano. Ko se identificiraš in začneš zasledovati številne nove cilje, se ti lahko zdi, kot da si si preveč zadal-a ali pa, kot da te tvoji cilji in nameni vlečejo navzdol. Morda se boš začel-a počutiti malodušno in se boš bala, da zdrneš nazaj v stare vzorce.

Namesto da izgubljaš upanje, je pomembno, da si v prvem mesecu leta vzameš nekaj časa zase. Ne pozabiš biti prijazen do sebe, skrbeti za zase in delati samo na ciljih, ki ti služijo. Da bi ti to časovno obdobje nekoliko olajšala sem zbrala 5 pomembnih kristalov, ki ti bodo pomagali pri osredinjenju same sebe. Saj veš, kaj vedno pravim? Kristali so naši prijatelji. 

kristali-5-kristalov-za-osredotočanje-nase-v-letu-2020

Počisti Kameno strelo za uskladitev s svojim Višjim jazom

Ko si postavljaš cilje in namere za prihodnje leto, ti lahko Kamena strela pomaga pri tem, da so tvoji cilji iskreni in v skladu s tvojim Višjim jazom. Ta kristal dvigne tvojo vibracijo in razbistri glavo, tako da lahko vidiš svoje življenje s višje perspektive. Delo s Kameno strelo ti omogoča, da se izogneš “napačni” poti, ki ni v skladu s tvojim Višjim jazom. Iz stanja popolne jasnosti, ki ti ga Kamena strela omogoča, se lahko premakneš naprej in kreiraš tisto, kar si prišel/prišla sem kreirat. Za najvišje dobro sebe in vseh drugih.

Lapis Lazuli za vodilno vlogo v tvojem življenju

Če si pripravljen/a na velik preboj ali premik v letu 2020, je čas, da se oprimeš za volan in začneš ga usmerajti v pravo smer. Kot kamen pristnosti in moči te bo Lapis Lazuli učil stopiti v svojo moč in svoj pristni jaz. Ti si voznik/voznica in ti imaš moč, da zapelješ kamorkoli si želiš. Vse kar moraš storiti je, da zaupaš vase in se počutiš dovolj močno, da prevzameš odgovornost!

Kristali: Aquamarine za sprejemanje sebe

Včasih, ko gremo skozi obdobja dramatičnih sprememb, lahko postanemo pretirano kritični ali samosodni. Toda prav tako pomembno, kot je se veseliti in imeti cilje, je tudi sprejemanje  sebe točno takega/takšno, kot si. Aquamarine ima mehko in pomirjujočo energijo, ki te nauči, da si sam/a s seboj nežna in v milini. Bodi nežna do sebe in ne pozabi, da si vredna že sama po sebi.

Kristali: Chrysocolla za začetek svežega v vašem življenju

Naj bo novo desetletje vesolju signal, da si pripravljen/a začeti na novo. Ko opaziš, da zahajaš nazaj v stare vzorce vedenja, te lahko Chrysocolla opomni, da imaš priložnost za nov začetek na katerem koli področju tvojega življenja. Motivirajoča in navdihujoča energija tega kristala te bo spodbujala k sprejetju sprememb in novih možnosti. Če se želiš spremeniti, ni boljšega časa kot zdaj.

Kristali: Ocean Jasper za določanje prednosti

Kreiranje novih cilje je naporno, ampak vredno delo! Ocean Jasper ti bo med kaosom novih projektov in ciljev pomagal tako, da te bo polnil s energijo, a tudi opominjal, da si moraš vzeti čas za sebe. Naj bo to kratka meditacija, sprehod v naravi ali celo samo prebujanje 5 minut kasneje. Vsak dan si privošči nekaj časa za sebe, za svoje telo, um in dušo.