Kratke misli | 5 razlogov zakaj radi beremo pozitivne misli

Kratke misli. 5 razlogov zakaj radi beremo pozitivne misli. Lepe misli za vsak dan. Lepe misli o prijateljstvu. Pozitivne misli o ljubezni. Osebna rast.

kratke-misli-5-razlogov-zakaj-radi-beremo-kratke-misli-bela-vilinka-lara-mirnik

NAŠE NAJLJUBŠE KRATKE MISLI NAS MOTIVIRAJO

Življenje je lahko zelo naporno, ko je potrebno vztrajati, biti močna, pogumna, čeprav si želiš, da bi lahko vse skupaj odložila, pa čeprav samo za 10 minut. Stvari ne gredo po načrtih in to ti jemlje motivacijo. Ker se nočeš vstaviti, predati in ker veš, da bo boljše kmalu, si poiščeš lepe misli, citate in se ob prebiranju umiriš. Ko vstaneš od mize si odločena, da nadaljuješ točno tam kjer si končala, s pogumom, vztrajnostjo in novo motivacijo. 🙂 

 

NAŠE NAJLJUBŠE KRATKE MISLI GOVORIJO Z NAMI

Ko prebereš kratke misli, ki se te dotaknejo je kot, da bi izpostavil stik z osebo, ki jih je spisala. Kot, da imaš pred seboj najboljšo prijateljico, ki točno ve kako se počutiš in skozi kaj greš. Začutiš potrditev, da prav razmišljaš ali prav čutiš in da nisi sama in ne prva v tvoji situaciji. 

 

NAŠE NAJLJUBŠE KRATKE MISLI NAS SPOMINJAJO

Spominjajo na stvari, ki jih želimo narediti, ali kakšni želimo biti. Včasih se moramo spomniti, da je vse mogoče, tudi to kar smo si zamislili v naši domišljiji, saj konec koncev smo mi kreatorji, oblikovalci in materializatorji našega lastnega obstoja.

 

NAŠE NAJLJUBŠE KRATKE MISLI NAM DAJO MOČ

Svet, v katerem živimo, je lahko negativen in te fizično, mentalno in duhovno izčrpava. Drugi te lahko čustveno izsiljuje in ti jemlje tvoj prostor pod Soncem, ki ti pripada po obstoju. Tisti, ki mnogo vlagajo v razvoj svoje osebne rasti spoznajo, da je pravi sovražnik v njih samih. Tisti, ki so še višje na lestvici osebne rasti pa vedo, da je vse to učenje, zato da postanemo še boljši. Največje modrosti se skrivajo v največjih trpljenjih in bolečinah. 

 

NAŠE NAJLJUBŠE KRATKE MISLI NAS TOLAŽIJO

Vsi se spopadamo s bolečino. Ni pomembno, če je bolečina fizična ali čustvena, potrebujemo ravnovesje med obema. Pozitivne misli nastopajo kot tolažba najboljšega prijatelja, mame ali očeta, ki te razume in sprejema takšnega kot si. 

 

kratke-misli-prejmi-brezplačno-50-kratkih-misli-o-osebni-rasti-bela-vilinka-lara-mirnik

Torej, kaj misliš? Katera od 5-ih točk ti je najbljižje? Katera pozitivna misel je tvoja najljubša? Komentiraj spodaj pod člankom.