Spletni tečaj. Online tečaj. V živo tečaj. Delavnice. Reiki tečaj. Delavnica Parna Yoni Savna. Aromaterapija tečaj. Tečaj čustveni dnevnik. E-izobraževanje.

Svet doživlja v zadnjem desetlju velike spremembe na področju izobraževanja. S aktualnostjo interneta, se je tudi izobraževanje preselilo na splet in tako kreiralo mnogo novih opcij pridobivanja in širjenja vrednega znanja in raznoraznih področij človekevega interesa.

V wellness centru se zavedamo pomena konstantnega do-izobraževanja (spletni tečaj), kajti v tem svetu se življenje odvija hitreje in z večjo žlico kreatorstva, kot kadarkoli poprej. Zasledujemo : višanje osebne rasti, razširjanje znanja in kompetenc in biti v ljubezni ter biti srečen in uspešen. Vse točke so med seboj povezane in vplivajo druga na drugo. Več kot znam, več veljam, kajti več kot znam, več lahko kreiram, oblikujem in materializiram v tem svetu. Zatorej imam boljše možnosti, da preživim in obstajam.

Na naših tečajih boste prejeli dolgoletne informacije, ki so del vsakdanje prakse, ko izvajamo terapije, detox programe ali delavnice s našimi strankami.

Zelo pomembno nam je, da informacije, ki jih prejmete, prezkusite v praksi in tako kreirate svoje lastno doživeto izkušnjo in poročate svoje doživetje nam. Komunikacija je vitalnega pomena pri procesu učenja.

Pri dokončanju vsakega tečaja prejmete ob koncu certifikat.

Z ljubeznijo in svetlobo,

Lara Mirnik, org.vel.stor; dipl.tržnica

Showing all 7 results