Detox dieta. Detox paketi. Čiščenje in razstrupljanje telesa. Detox forum. 7 dnevni očiščevalni program. Naravno zdravljenje.

Wellness metode in prakse skozi Detox program in Detox dieto doprinesejo k zdravemu načinu življenja na vseh treh ravneh. Odraz tega je detox hujšanje. Welnes je gibanje in usmeritev. Je filozofija in način življenja, ki na različne načine krepi telo in duha. Wellness temelji na osveščenosti posameznika, ki zna ceniti lastno telo, ki neguje dobro in stabilno psiho, ki upošteva načela zdravega bivanja, prehrane in duševnih aktivnosti.

Posameznik torej upošteva vsa načela sodobne preventive (ki je del klasične oz. tradicionalne medicine), ob tem pa razvija, neguje in uporablja vse aktivnosti, vključno s športom, telesno in duhovno nego ter treningi, lepotilnimi postopki, predvsem pa gibanje in sproščanje v naravi (vse, kar prištevamo k velnesu). Znotraj velnesa ima posameznik veliko raznolikih možnosti in kombinacij za ohranjanje in pridobivanje lastnega dobrega počutja in emocionalne stabilnosti. 

V klasični medicini je veliko welnes postopkov v rabi že dalj časa, a jih uporabljajo predvsem za zdravljenje (kurativo). Osnovna značilnost welnesa pa je, da želi pritegniti predvsem še zdravega posameznika in skupine, jih vključiti v svoje gibanje in filozofijo ter jim tako omogočiti ohranjanje in vzdrževanje dobrega zdravja ter vsestransko kakovostnega bivanja na dolgi rok – sedaj in v prihodnosti.

Tudi ljudem, ki že prepoznavajo prve znake in slabosti svojega telesa in duha, je velnes naklonjen (v preteklosti bolni niso bili zaželjeni). Z veliko paleto različnih tehnik in postopkov omogoča ozavestiti samega sebe in svoje stanje. Pomembno je, da posameznik prepozna lastno vrednost.

 wellnessbelavilinkablogdetoxucinkipitjaglinewellness-bela-vilinka-blog-detox-kako-si-pripravim-klistir

Showing all 5 results