Depresija | 5 kristalov za lajšanje depresije | Osebna rast

Depresija. 5 kristalov za lajšanje depresije. Osebna rast. Depresija wikipedija. Kristali. Znaki depresije. Tesnoba. Tistim, ki doživljajo depresijo je zelo težko in spisani kristali so bili skrbno izbrani, da bi vsakemu lahko pomagali. 

depresija-osebna-rast-5-kristalov-za-depresijo

Anti/depresija kristal: Lemurijan dvigne Vibracijo

Lemurian je eden izmed najbolj pomirjujočih kristalov. Pomaga pri lajšanju tesnobe. Priporočam, da meditiraš na dnevni bazi s dvema lemurijskima kristaloma. Drgni kristal z roko ob roki, kar ti bo pomagalo, da stabiliziraš kaotičen um in se prizemljiš. Nato postavi kristal ob telo. Lahko enega nad glavo, drugega pod nogama ali ob straneh trebuha in globoko dihaj dokler čutiš, da je prav za tebe.

Anti/depresija kristal: Zdravljenje s paro in kristalom Shungite

Ko se počutiš čustveno blokirana lahko sprostiš blokirana čustva in misli s prečiščevalno kuro s kristalom Shungite. Ta poseben kristal je možno najti samo v Rusiji in ko so odkrili zdravilne lastnosti, je Peter Veliki odpru zdravilišča ob izvirih teh kristalov. Ta kristal s svojo sestavo ogljika čisti VODO, zato je postopek za samopomoč naslednji: Pripravi vrelo vodo, brisačo in kozarec. Položi kristal v kozarec, čez njega zlij vrelo vodo, postavi svoj obraz nad kozarcem in se pokrij s brisačo. Lahko tudi brez brisače. Vibracija kristala ti bo pomagala pri sprostitvi in umiritvi uma v tistem trenutku. Dihaj globoko in počni to dokler čutiš, da je prav za tebe. Ob koncu meditacije boš začutil/a, da si napolnjena s novo energijo na področju uma, telesa in duše. Ob koncu meditacije ti priporočam, da greš ven in se nastaviš Soncu, narediš nekaj dodatnih globokih vdihov in izdihov in se zahvališ materi Zemlji, da je očistila tvoje telo. Vodo is kozarca zlij stran, saj se je navezala tvoje odpadne, negativne energije, ki jo ne potrebuješ več. Zemlja jo bo razkrojila namesto tebe. 

Anti/depresija kristal: Ne skrbite, bodite srečni! Dodajanje Citrinu eterično olje Limone

Citrin je dobil ime po francoski besedi za “limono”. V njem se skriva živahnost in sreča. Citrin je zelo znan po tem, da te pripelje v zdaj moment, kar je še posebej koristno, ko se tvoj um zatika v preteklosti in s preteklimi dogodki. S citrinom boš manifestiral/a nove priložnosti, nove perspektive in obilo pozitivnosti. Da bi začutila v svojem življenju zopet srečo in veselje, ti priporočam, da redno opravljaš meditacijo s citrinom, kateremu dodaš kapljivo eteričnega olja limone. Vonj limone je čudovit pomlajevalnik energije. Ta super kombinacija ti bo pomagala očistiti um in duha negativnosti. Po koncu boš začutil/a v sebi nič drugega kot eno samo veselje. Ko je čas, da napolniš svoj kristal, postavi citrin na ploščo selenita ali ga obkroži s kadilom žajblja.

Anti/depresija kristal: Za prijatelja – Aventurin na nove višine

Aventurin je kristal sočutja in ga toplo priporočam tistim, ki so zaradi depresije izgubili stik s svojimi prijatelji in tudi sami s seboj. Aventurin ti bo pomagal, da se boš znova povezal/a s seboj in s svojimi prijatelji. To je kristal sočutja in njegov namen je boljša komunikacija in razumevanje ter odpreti se za možnost ljubezni. Ko prijatelju ali družinskemu članu daruješ aventurin, mu s tem tudi poveš zakaj so se vezi med vama uničile ali poslabšale in na tak način kreiraš novo možnost za dobro vezo.