Parna Yoni savna | Kako izvedeš | Ovulacija | Menstrualni cikel

Parna Yoni savna. Kako izvedeš. Ovulacija. Menstrualni cikel. Katere materiale potrebuješ za izvedbo parne yoni savne? Menstruacija simptomi.

Parna yoni savna: Katere materiale potrebuješ za izvedbo?

1.POSODA ZA ZELIŠČA: Najboljša je glinena, lahko tudi steklena, vsekakor pa ne iz plastike. Pri plastični posodi prehajajo umetne snovi v vodo, kar pa ne smemo, preko pare, vnašati v svoje telo. Glinena posoda zdrži največje temperature vode in se jo pere na roko, nikakor ne v pomivalnem stroju. Steklena je ravno tako zadovoljiva, vendar pri visokih temperaturah vode lahko poči.

 

2.ELEKTRIČNI GORILNIK: Zeliščna voda se čez čas ohladi in zato potrebujemo električni gorilnik, da temperaturo vode vzdržujemo na primerni višini. Pred nakupom Yoni stola preverite, da ima zvrtano luknjo na zadnji strani skozi katero lahko vstavite podaljšek električnega gorilnika.

 

3.YONI STOL: Samo sedišče mora biti dovolj visoko od posode z zelišči, da preprečimo morebitno poškodbo. Prav tako mora biti sedišče dovolj trdo, da zdrži vašo težo, da ne bi prišlo do razpoke v sedalu in bi padla na vročo zeliščno posodo. Yoni sedišče mora biti varno. Najboljši yoni stol je izdelan iz savna lesa in izgleda kot škatla. Oglejte si Luna Parni yoni stol iz našega wellness centra, ki je ročno izdelan v Radencih.

 

4.ZELIŠČA: Najbolj pomembni del so zelišča, kajti dobro morate poznati katero zelišče se uporablja za kaj. Vsem začetnicam toplo svetujem, da uporabljaljo najbolj nežna zelišča, kot so kamilica in podobno. Zelišča je potrebno izbrati glede na težave s katerimi se soočate. Tiste, ki imate močne periode in bolečine potrebujete močnejša zelišča, tiste, pa ki imate kratke cikle, spadate v senzitivno skupino in potrebujete specialna zelišča, s katerimi podaljšajte vaše cikle. Zelišča vplivajo na telo in pri izbiri napačnih, glede na vaše težave, lahko naredite sami sebi več škode, kot dobrega. Posvetujte se s Yoni terapevtom.

 

5.OGRINJALO: Uporabljamo lahko večjo brisačo, plastično ogrinjalo ali tanko rjuho. Če se nahajate v vročinskem obdobju, ste nagnjene k vročinskim oblivom, imate kratke cikle – uporabljate tanko rjuho ali brisačo. Če imate dolge periode, bolečine uporabljate plastično ogrinjalo