Reiki | Spletni tečaj | Online tečaj | Osebna rast

0,00250,00

Reiki terapevt je poslanec Ljubezni. Ljubezen kreira v sebi in jo deli s drugimi. #reikiizobraževanje

Clear

Description

DRAGI OBISKOVALEC

Za tebe sem pripravila online tečaj za Reiki Terapevta. S tečajem ti želim pomagati pri izpolnitvi tvojih srčnih želja. Ena izmed njih je pomagati drugim ljudem, ki se soočajo s težkimi preizkušnjami v svojem življenju, trpijo in ne vedo kako bi si pomagali sami. 😥 Takrat pride na vrsto tvoje znanje in sposobnost reikija s katerim boš omilil klientove bolečine v telesu, zvišal vibracijo telesa in uma in jih popeljal do globoke sprostitve. 👍😊 Pomagal boš lahko klientom, partnerju, otrokom, mami, očetu, bratu. Največja prednost te metode je ta, da jo lahko uporabiš kjerkoli in kadarkoli, ko jo enkrat obvladaš.

V težkih situacijah se znajdemo vsi prej ali slej in tudi Ti, kajti življenje nas preizkuša na naši poti. Zakaj misliš, da nas življenje preizkuša? Zato, da nas uči, da bomo še boljši, samozavestnejši in uspešnejši v našem preživetju. Na tej poti je zelo pomembno, da si znaš pomagati sam sebi in s svojim znanjem in sposobnostjo reikija, boš to lahko tudi naredil. Sam si boš lahko izboljšal imunski sistem, povečal zavedanje in odstranil energetske blokade.

Zakaj je pomembno, da imaš znanje o orodju, ki ti lahko pomaga na nivoju telesa, uma in duše? Zato, da si lahko samostojen, odgovoren, neodvisen, samozavesten in srečen.

“Najglobejše modrosti, ki jih imam, sem si jih pridobila iz največjih trpljenj in iz trpljenj mi je, med drugimi orodji, pomagal Reiki.”

REIKI TEČAJ E-KNJIGA PREDSTAVITEV IN BREZPLAČNI POSVET

Brezplačno lahko prejmeš e-knjigo o predstavitvi tečaja in se prijaviš na online Posvet o tečaju Reikiju. To storiš tako, da izbereš “med možnostmi” zgoraj. Samo v primeru prijave na tečaj Reiki se obračuna znesek 250,00 Eur,  v nasprotnih dveh primerih se ti ne bo zaračunalo ničesar.  

#reikiknjiga #reikisamozdravljenje #reikinadaljavo #reikitransimisija #reikihealing #reikipractitioner #reikienergy #reikihealer #reikimaster #reikiucitelj #reikitečaj #reikienergija

VABIM TE V BRANJE ZANIMIVIH ČLANKOV V MOJEM BLOGU DETOX

masaža-20-razlogov-zakaj-masaža-koristi-zdravju-bela-vilinka-lara-mirnik kratke-misli-5-razlogov-zakaj-radi-beremo-kratke-misli-bela-vilnka-lara-mirnik depresija-5-kristalov-za-lajšanje-depresije-bela-vilinka kaj-so-cakre-in-kako-delujejo

PRIDRUŽI SE MI BODOČI REIKI TERAPEVT

pinterest-wellness-bela-vilinka wellness-center-bela-vilinka-youtube-lara-mirnik wellness-center-bela-vilinka-instagram-lara-mirnik wellness-center-bela-vilinka-facebook-lara-mirnik

Želim in upam, da se odločiš za online tečaj Reiki, ker je pomembno, da se učiš in konstantno nadgrajuješ v svojem življenju. Star pregovor pravi ” več veš, več znaš, več veljaš” in to je resnica. Zaslužiš si biti srečen in uspešen!🌹V svojo srečo in uspešno preživljanje pa moraš vložiti dosti truda, vztrajnosti, ljubezni in ZNANJA. Poslavljam se od tebe s svojo najljubšo kratko mislijo iz moje e-zbirke kratkih misli : Ljubezen vedno najde pot, da Ljubi. Lepo bodi, vodja wellnessa Lara. 💕😊😃

Additional information

Izberi možnost:

Prijavljam se na tečaj Reiki, Želim brezplačno predstavitev tečaja, Prijavljam se na brezplačni online pogovor o tečaju

Potek tečaja

Tečaj poteka približno 12 intenzivnih dni, na online portalu v katerega se boš posebej včlanil-a. Po emailu prejmeš link do tečaja. V tečaju je pisno gradivo, audio gradivo, video gradivo ter naloge. Kadarkoli lahko vprašaš karkoli te zanima in to bo v portalu vidno tudi vsem ostalim učenkam. 

S teboj se bom v živo preko skype pomenila 2x. Prvič na začetku tečaja, da se spoznava in da te uvedem v tečaj, drugič pa ob koncu tečaja in vseh opravljenih nalogah. Če boš imel-a med tečajem morebitna vprašanja, sem vedno na voljo preko našega šolskega emaila, telefona in skype.

Način plačila:

Plačilo je lahko s kreditno kartico, pay palom, po predračunu. Po plačilu boš prejel-a email s linkom do porala tečaja v katerega se boš prijavil-a. 

 

reiki-certifikat-wellness-center-bela-vilinka-lara-mirnik

Vsebina tečaja

VSEBINA TEORETIČNEGA IN PRAKTIČNEGA DELA:

vsebina_tecaja_reiki

 

Darilo

Prednosti tečaja in predstavitveni audio tečaja

PRISLUHNI PREDSTAVITVENEMU AUDIO POSNETKU IZ TEČAJA (skrajšana verzija)